Sulje
Aihe

Oulu, la (2013-06-08)

Sade sekoitti tuloksia.

Harjoitus
Ajetaan perjantain treenirenkailla, aika on toiseksiparas.
MyLaps

Aika-ajo, 4/33
Ollaan jälleen ryhmässä yksi. Minuutti ennen starttia alkaa sadekuuro. Kaikilla on tietenkini sliksit alla. Koko aika-ajo tuntuu vitsiltä, mutta sade loppuu nopeasti. Ajon viimeisin kierros on tärkeä, nyt mennään jo kuivalla radalla.
Santeri on tämän ryhmän toiseksinopein. Kun molemmat ryhmät ovat ajaneet, jää Santerin sijoitukseksi neljäs. Tämä on yllätys, koska kakkosryhmä sai ajaa koko vedon kuivalla.
MyLaps, ryhmä 1
MyLaps, yhteistulos

Erä A-B, 3/22
Startti ruudusta kolme. Heti lähdössä kakkoseksi. Kierroksella 6 vitosruudusta startannut Sirviö menee ohi, sijoitus putoaa kolmanneksi ja kolmantena maaliin.
MyLaps

Erä A-C, 16/22
Startti ruudusta kolme. Kesken erän alkaa vesisade. Sade on aluksi ripottelua, Santeria tämä ei häiritse vaan hän siirtyy selkeään johtoon jo kierroksella kaksi. Pito näyttää hyvältä, ei mitään liukastelua. Saderintama kuitenkin lähestyy, takamutkassa sataa painavia pisaroita ja Santeri pyörähtää alaspäin viettävälle nurmikolle rengasvallia vasten. Kuudentena ajava Pykäläinen tulee perä edellä päälle, jolloin meidän etukamera lentää rengasvalliin. Kun Santeri saa hinattua kaluston takaisin radalle alkaa sytytystulpan kiukuttelu. Erä keskeytetään runsaan vesisateen vuoksi. Erän paras kierrosaika.
MyLaps

Prefinaali, 5/32
Koska toinen erä päättyi keskeytykseen, on startti ruudusta 11. Seitsämän ajetun kierroksen jälkeen sijoitukseksi vakiintuu viides ja viidentenä maaliin.
MyLaps

Finaali, 4/30
Starttin ruudusta viisi. Heti lähdössä kolmanneksi, mutta sijoitusta ei saada pidettyä, vauhti ei aivan riitä. Maaliin neljäntenä.
MyLaps
Eräs video

Yhteenveto
Ajo ja ohitusagressiivisuus alkaa olemaan kunnossa, vauhti on etenkin kuivuvalla radalla kohdallaan. Moottorin alalähtöihin pitää vielä kehittää parannusta ennen Jyväskylän kilpailua.


Kuvassa Teemu ja kaikki FK kuljettajat