Sulje
Aihe

Jyväskylä, la (2013-06-29)

Uuden rungon säädöt eivät olleet aivan kohdallaan.

Harjoitus, 16/29
Vauhti on niin huonoa, että päätämme vaihtaa moottorin ennen aika-ajoa.
MyLaps

Aika-ajo, 8/31
Ollaan ryhmässä kaksi, aika on vasta viidenneksiparas tässä ryhmässä. Kokonaistulos on kahdeksas. Moottorin vaihto auttoi, mutta silti aika pitäisi olla parempi.
MyLaps

Erä 1, keskeytys
Ensimmäisellä kierroksella Rauhala hakee kolmosmutkaan ajolinjaa, ja Santeri yrittää välttää peräänajon. Takapyörät lukkiutuvat radan likaisella osalla. Ulosajo, moottori ei tahdo käynnistyä uudelleen.
MyLaps

Erä 2, 5/19
Startti ruudusta viisi, sijoitus käy neljäntenä, mutta kierrosaika ei riitä sijoituksen pitämiseen. Maaliin viidentenä.
MyLaps

Prefinaali, 10/29
Ensimmäisen erän keskeytyksestä johtuen startti on ruudusta 17. Heti ensimmäisellä kierroksella neljä ohitusta. Tasaista ohittelua, maaliin kymmenentenä. Kierrosaika olisi riittänyt vielä pari sijaa parempaan sijoitukseen, mutta ohittamisissa ja kiinniajoissa menee aikaa.
MyLaps

Finaali, 9/28
Startti ruudusta kymmenen. Sijoitus käväsee kahdeksantenakin, mutta maaliin yhdeksäntenä. Taka-akseli on vääntynyt ohituksessa, suurin osa erästä ajettiin täristävällä rungolla, jolloin pito ei ole paras mahdollinen.
MyLaps

Yhteenveto
Meillä oli käytössä 28mm runkoputkella varustettu uusi runko. Se otettiin käyttöön riskillä, ja nyt riskinotto kostautui. Toisaalta nyt runko osataan ja sunnuntaihin lähdetään toiveikkaana.