Sulje
Aihe

Kotka, la (2013-08-17)

Kauden paras sijoitus ajettiin sadekelissä.

Torstain ja perjantain treeni
Torstaina jatkuvia sadekuuroja, saimme sadesäädöt hierottua todella hyviksi. Perjantaina oli poutaa lähes koko päivä. Kello 15:30 rata oli sadekuuron kastelema, joten lopetettiin. Myös kuivankelin vauhti saatiin kohdalleen. Iltapäiväksi tarkoitetut uudet treenisliksit jäivät käyttämättä.

Aamun harjoitus, 2/34
Perjantai-iltapäiväksi tarkoitetutu ajamattomat treenisliksit on nyt käytössä. Siitä syystä harvinaisen hyvä harjoitus-sijoitus. Kaikki tuntuu toimivan, tästä on hyvä jatkaa aika-ajoon.
MyLaps

Aika-ajo, 3/34
Ollaan kakkosryhmässä, ja on oletettavaa, että kakkosryhmä saa käyttöönsä pitävämmän radan kuin ykkönen. Ollan oman ryhmän kolmas, ja kokonaistuloksissakin kolmas.
MyLaps


Erä B-C, 3/22
Startti ruudusta kaksi, ulkoreuna. Heti startissa pudotus kolmanneksi ja katsomon edessäolavassa s-mutkassa ohitusyritys kakkosena ajavasta Piirimäestä, autot kilkkaavat hieman ja Santerin vauhti hyytyy, sijoitus putoaa viidenneksi. Kierroksella neljä, sijoitus on paikattu kolmanneksi ja kolmantena maaliin. Tallikaveri Sara Juuti tulee hienosti neljänneksi.
Erän paras kierrosaika.
MyLaps

Erä A-C, 2/23
Startti ruudusta kaksi ja sijoitus pysyy koko erän kakkosena.
MyLaps

Prefinaali, 3/34
Ennen erää on jo sataa tihuttanut hieman. Teltassa rungosta on pyörät irti, joten kasausvauhti on sama kelistä riippumatta. Päätös sadesäädöistä varmistuu noin 20 minuuttia ennen starttia, muutamme myös muut säädöt samoiksi, mitä torstaina on käytetty. Jo lämmittlykierroksilla moottori paukkuu hieman. Santeri on todella lähellä tulla hakemaan varikolta uuden tulpan, mutta päättää pysyä radalla. Startti ruudusta kolme, ja heti lähdössä kakkoseksi. Moottori paukkuu hieman koko erän ajan, silti maaliin sijalla kolme. Teppo ei ollut lainkaan valmiina tulpan vaihdon suhteen, joten onneksi Santeri päätti pysyä radalla. Uusi tulppa oli laitettu juuri ennen erää, mutta se alkoi silti kiukuttelemaan. Ilman tuota moottorin kiukuttelua tässä olisi ollut mahdollisuus voittaa erä.
MyLaps

Finaali, 2/34
Moottoriin on vaihdettu jälleen uusi sytytystulppa, nyt lämpöarvoltaan paremmin sateelle sopiva. Startti ruudusta kolme, ja startissa heti kakkoseksi, Itkosen sännätessä kärkeen. Jossain vaiheessa näyttää, että Itkonen on tavoitettavissa, välillä takana tuleva Sirviö näyttää tavoittavan. Maaliin kuitenkin sijalla kaksi, joka on kauden paras sijoitus.
MyLaps


Sirviö, Piirimägi, Kallio

Sateella käytössää on vanha kypärä.