Sulje
Aihe

Kotka, su (2013-08-18)

Takarenkaan puhkeaminen pilasi hyvin alkaneen kisapäivän.

Harjoitus, 5/33
Santeri ajaa vain kuusi kierrosta, jotta hän ehtii ilman jonotusta vaa-alle tarkastamaan painon. Aika on viidenneksiparas ja syntyy viimeisellä kierroksella. Kaikki tuntuu olevan kunnossa
MyLaps

Aika-ajo, 4/35
Santeri on ryhmässä kaksi ja on ryhmän nopein. Kun ryhmien tulokset yhdistetään, sijoitus on neljäs.
MyLaps

Erä A-B, 6/24
Startti ruudusta kolme. Sijoitus käy kakkosena, mutta Nyyssösen ohittaessa pääsevät myös Pykäläinen ja Juuti livahtamaan ohi. Vauhti on hyvää ja kahvion mutkassa ohitusyritys Juutista. Juuti päättää myös yrittää ohi Nyyssösestä, nyt mutkassa on kolme rinnakkain. Santerin vauhti hyytyy täysin, sijoitus putoaa seitsemänneksi. Maaliin kuudentena. Erän paras kierrosaika.
MyLaps

Erä A-C, 3/22
Startti ruudusta kolme. Alkukierroksilla Santeri on vahvimmillaan, kun renkaissa ei ole vielä täyttä pitoa ja sijoitus käy ykkösenä. Ajaminen menee kuitenkin liian lähellä limittiä, ja tapahtuu pieni virhe. Maaliin kolmantena.
MyLaps

Prefinaali, 31/34, keskeytys
Startti ruudusta kuusi. Vauhti on ok, normaalia alkukierrosten nahistelua. Kierroksella viisi Santeri ottaa leveän linjan viimeisessä mutkassa, jotta hän pääsisi edellä peittelevistä ohi pääsuoralla. Viime hetkellä Marten Metsäviir päättää yrittää sisäkautta ohi. Autot osuvat toisiinsa ja Santerin oikea takarengas alkaa vuotamaan. Vauhti hyytyy seuraavan kierroksen aikana ja hän päättää keskeyttää. Jälkeenpäin pyörää tarkastalteassa huomaan, että yksi renkaan reunan vanteellapitävistä lukitusruuveista on vääntynyt. O-rengas ei enää pidä.
MyLaps

Finaali, 10/34
Startti ruudusta 31. Ensimmäisellä kierroksella 7 ohitusta. Vauhti on kohdallaan ja ohituksia tasaiseen tahtiin. Maaliin kymmenentenä, kisakierrokset loppuvat kesken.
MyLaps


Prefinaalin rengasrikon aiheuttaja.